Fakta angående hyrning av ladan

  • Plats för upp till 100 middagsgäster
  • Liten scen för uppträdande, talare eller orkester. Anpassad ljudanläggning.
  • Mindre kök med utrustning upp till 100 personer, se inventarier.
  • Möjlighet att ta emot mindre båtar djup ca 1,5 m
  • Rökning förbjuden råder inomhus
  • Dörrar ska under festen vara upplåsta och ej blockerade för eventuell utrymning.

Inventarier

Bord

  •  4 st runda vita bord á 8 pers, 150 cm
  • 12 st avlånga bord á 8-10 pers, 180 x 80cm

Stolar

  • 75 st vita stolar med blå-vita dynor för utvändigt bruk. 100 stoppade stolar, vinröda/guld för inomhusbruk.
  • 20 st vita caféstolar med bord.

Porslin

  • 100 st mat-, djupa-, assiettallrikar (modell blåklint)
  • 100 st blåa och rosa kaffekoppar
  • 100 st vitvins- och champagneglas
  • 100 st rödvinsglas (små eventuellt för sutern)
  • 100 st stora rödvinsglas
  • 100 st vattenglas
  • 100 st ölglas
  • 100 st snapsglas
  • 100 st bestick
  • 6 st tårtspadar
  • 3 st stora termosar
  • 12 st vattentillbringare
  • övrig köksutrustning

Förutsättningar

  • Självhushåll med dukar, servetter och handdukar
  • Städa, diska och borttagning av sopor.

Priser

  • Bröllopshelg maj-sept 2022/2023 - 20 000 kr (fredag, lördag och söndag), utan anmaning i förskott.
  • Mindre arrangemang till specialpris
  • Bokningsavgift 2000 kr (för giltig bokning).
  • Postgiro 437198-5

Arrangerande av

Boende, sängplatser hos Villa Dagmar, Johan 070-757 57 46 och Furusunds Värdshus, 0176-803 44
Mat : Ombesörjes av hyresgästen.
Catering:  Grannköket 070 311 75 84. info@grannkoket.se ,Anjous Catering anyouscatering@outlook.com
                  Stina-Britts 070-545 86 61 stinabritts.lundin@gmail.comCulinar 0176-286080